Cabinet Individual de Psihologie Dancea Mirela Lămîița
Calea Circumvalațiunii nr.24, bl. 78A ap.3 Timișoara
| 0356 437 220 | 0726 421 082 | 0773 557 345 | psicabinet@yahoo.com

Experiența pe care am acumulat-o de-a lungul celor 19 ani de existență în municipiul Timișoara, ne recomandă ca specialiști în serviciile de asistență psihologică pe care le oferim.

De-a lungul timpului, ne-am lărgit ariile de competență și ne-am perfecționat continuu, pentru a fi mai aproape de nevoile beneficiarilor noștri.

Pe lângă evaluările din domeniile Siguranța Transporturilor, Psihologia Muncii, Psihologia pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională, ne-am dezvoltat pe partea de consiliere psihologică și psihoterapie, având formare în psihoterapie familială sistemică și psihoterapie adleriană.

O noutate în cadrul cabinetului nostru o constituie serviciile de psihooncologie, prin care venim în sprijinul persoanelor cu diagnostic oncologic, respectiv serviciile de însoțire psihologică adresate pacienților aflați în îngrijiri paliative.

Situat în imediata apropiere a Shopping Center-ului Iulius Mall, Cabinetul nostru își propune să aducă psihologia mai aproape de sufletele oamenilor!

Vă așteptăm cu drag!